Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Küldj képet magadról!

 2009.06.11. 23:07

Lányok!

Küldjetek képet a puncitokról, természetesen egy ilyen prűd országban arc nélkül... nem kívánom, hogy a szomszéd Károly bácsi rád kacsintson a liftben odasúgva neked, hogy láttam a képet azon a blogon... mmmm .. Szóval ne legyetek szégyenlősek, ha elég képünk lesz, akár egy punciszépségverseny is elindulhatna, valami fincsi fődíjjal. Ha elég kép jön, kitalálok nektek egy korrekt nyereményt!

vitaman (kukac) velvet (pont) hu címre várom a jelentkezéseteket, ha lehet írjátok fel egy papírra, vagy magatokra, hogy TIPP, és akkor látom, hogy a Ti puncitokról van szó.

Várom még amatőr fotós srácok képeit is akik megörökítették barátnőjük punciját.

Jó puncinézést mindenkinek!

Címkék: pina szex lány vagina amatőr sexy fénykép punci tini vetkőzés tinédzser asszony borotvált csajszi muff tippelj a puncira levetkőzött punciszepsegverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://tippeljapuncira.blog.hu/api/trackback/id/tr461180022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása